AMD lanseaza noul procesor Phenom II

|

AMD tocmai a anuntat un update al seriei de procesoare Phenom II, prin intermediul a 2 noi modele. Primul este Phenom II X4 955 Black Edition, la frecventa de 3.2 GHz si pretul de 245 de dolari, plus suport pentru overclocking si un record la capitolul viteza, cel putin pentru producatorul sau.

Cel de-al doilea model anuntat astazi este Phenom II X4 945, care va sosi la pretul de 225 de dolari si cu o frecventa de 3 GHz, fara posibilitatea de overcloking. AMD a anuntat si ca mai vechiul model AMD2+ Phenom II X4 940 BE, de 3 GHz va fi disponibil in continuare, la pretul de 195 de dolari, sub forma unei variante “Black Edition”, cu suport pentru overclocking.

Noile chipuri vor avea un cache total (L2+L3) de 8 MB si vor fi compatibile cu sistemele cu memorie AM2+/DDR2, astfel ca nu trebui sa upgradati intreg PC-ul pentru a le folosi. Retineti faptul ca aceste procesoare pot fi testate cu software-ul OverDrive 3.0 pentru efecte unice, cum sunt spre exemplu optiunea de a modifica performanta procesorului, HyperTransport, viteza memoriei sau voltajul.

Chipurile Phenom II nu au ajuns inca la nivelul lui Core i7, la capitolul performanta, dar AMD poate oferi rezultate excelenta la capitolul grafica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Blogu' lu' Gigel... | Administrat de Gigel