Cum sa alegeti o coafura care sa va puna in valoare

|

Daca sunteti o femeie care stie ce vrea, veti face mult mai usoara munca stilistului. Urmati aceste instructiuni pentru a va ajuta stilistul sa creeze o coafura care sa vi se potriveasca cel mai bine.

  1. Legati-va parul la spate, daca este nevoie, si examinati-va forma fetei in oglinda. Decideti daca fata este ovala, lunga, patrata, rotunda sau triunghiulara.
  2. Scoateti in evidenta o fata ovala si echilibrata, care este considerata ideala. De vreme ce acestui tip de fata i se potriveste orice fel de coafura, incercati o varietate de coafuri.
  3. Faceti o fata lunga sa para mai scurta cu un par tuns pana la umeri. Treptele lungi functioneaza bine, precum si bretonul. De vreme ce cararea pe mijloc alungeste fata, folositi carari laterale.
  4. Alegeti coafuri ondulate pentru a indulci o fata patrata, cu o frunte lata, obraji lati si o barbie patrata. Purtarea treptelor in jurul liniei maxilarului va incadreaza fata si poate masca o barbie puternica si patrata. Evitati liniile ascutite, drepte.
  5. Alungiti o fata rotunda, plina cu o barbie mica, obraji lati si pometi mici, cu un par lung care se extinde sub barbie. Tundeti parul din crestetul capului in trepte pentru a adauga volum si inaltime; treptele din jurul obrajilor ingusteaza fata. Evitati bretonul si parul tuns pana la nivelul barbiei.
  6. O fata triunghiulara are o frunte larga si o barbie mica. Incercati parul tuns pana la umeri, adaugand trepte de la barbie in jos. Ondulati sau intoarceti aceste trepte pentru a crea o parte de jos mai voluminoasa care sa echilibreze barbia mica. Un bob pana la barbie de asemenea merge bine. Evitati orice fel de coafura care sa fie voluminoasa in crestet si care sa se termine cu cateva suvite in jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Blogu' lu' Gigel... | Administrat de Gigel