David Beckham o refuză pe Angelina Jolie, din cauza nevestei

|

Celebrul fotbalist David Beckham a refuzat propunerea de a juca într-o reclamă alături de frumoasa Angelina Jolie, pe motiv că este căsătorit.Se pare că fotbalistul britanic, care de curând a sărbătorit zece ani de mariaj cu Victoria Beckham, nu vrea să-şi supere soţia apărând alături de superba Jolie, într-o campanie de promovare a lenjeriei intime Emporio Armani. Mai multe surse au anunţat că implicarea celor două vedete în această campanie, ar fi adus un profit uimitor casei de modă. "Ei atrag audienţe diverse şi o colaborare între cei doi ar fi putut duce la un val de publicitate care să ridice Armani deasupra altor competitori".

Cu toate acestea, David Beckham a ţinut să-şi justifice decizia într-un interviu. "Cred că Angelina Jolie şi soţul ei, Brad Bit, formeză un cuplu minunat, însă nu aş dormi liniştit dacă aş apărea alături de ea în reclama pentru Armani. Sunt un bărbat căsătorit."

Săptămâna trecută, surse din anturajul celor două vedete au anunţat că David şi Angelina vor fi protagoniştii unei campanii fierbinţi de promovare a celebrei linii de lenjerie intimă. Celebrul fotbalist este imaginea renumitei case de modă încă din 2007.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Blogu' lu' Gigel... | Administrat de Gigel