Romtelecom creste viteza de acces la Internet pana la 30 Mbps

|

Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa din Romania, a lansat luni doua noi abonamente la Internet broadband, cu viteze de pana la 30 Mbps, atat pentru segmentul rezidential cat si pentru companii, cu 50% mai mari decat vitezele furnizate pana in prezent.Cele doua noi abonamente ofera viteze de 20 Mbps si 30 Mbps, tarifele pentru clientii persoane fizice fiind de 9,9 euro/luna si respectiv 14,9 euro/luna, inclusiv TVA.

Clientii companii beneficiaza de solutia de gazduire web BeOnline standard, de serviciul de garantare a calitatii (SLA), IP static gratuit, modem fara taxe suplimentare (in functie de perioada contractuala) si de o solutie antivirus - acestea fiind incluse in abonamentele lunare de 22,61 euro inclusiv TVA, pentru Romtelecom Clicknet 20 Mbps, respectiv pentru 24,99 euro pentru Romtelecom Clicknet 30 Mbps.

In prezent, oferta este disponibila in 10 orase din tara. Acestea sunt Bacau, Braila, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Piatra Neamt, Ploiesti, Sibiu si Timisoara. Tehnologia pe care se bazeaza noile abonamente este VDSL, o tehnologie DSL care asigura viteze mai mari de transfer a datelor, utilizata pentru prima data in Romania, conform oficialilor Romtelecom.

Abonamentele sunt disponibile pentru contractele incheiate pe 2, respectiv 3 ani, pentru care clientii beneficiaza de activare fara taxe a serviciului, modem gratuit si de o linie VoIP fara costuri suplimentare. Abonamentele sunt disponibile atat clientilor noi cat si celor deja existenti.

"Pentru a oferi aceste noi abonamente, am imbunatatit capacitatile retelei prin inlocuirea cablurilor de cupru cu unele de fibra optica si planuim in perioada urmatoare sa extindem aceste lucrari si in alte orase", a declarat Wolfgang Breuer, director executiv tehnologie si operatiuni Romtelecom.

Principalii concurenti ai Romtelecom pe segmentul de Internet broadband sunt RCS&RDS si UPC Romania. Viteza cea mai mare oferita de RCS&RDS in prezent este de 50 Mbps, in timp ce a UPC este de 24 Mbps, conform site-urilor celor doua companii.


Pacat ca io n-am fix sa ma conectez cu ei... :P :( :)) =))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Blogu' lu' Gigel... | Administrat de Gigel