Steaua a pus în vânzare bilete online pentru partida cu CFR Cluj

|

FC Steaua a anunţat că suporterii pot să-şi cumpere online, de marţi, bilete pentru partida din etapa a II-a a Ligii I, în compania formaţiei CFR Cluj, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

Steaua ar mai putea disputa încă un meci pe teren propriu în care suporterii să-şi achiziţioneze online biletele, înaintea meciului cu CFR Cluj, dacă va trece de formaţia maghiară Ujpest FC în turul doi preliminar al Ligii Europa şi dacă prima manşă din turul trei preliminar al competiţiei europene o va disputa pe teren propriu.

Preţurile biletelor pentru partida cu CFR Cluj sunt următoarele: Peluze - 15 lei, Tribuna a II-a - 25 de lei, Tribuna I - 30 de lei, Tribuna 0 - 60 de lei, Fotolii - 100 de lei.

Suporterii care doresc să-şi achiziţioneze online bilete la meciurile Stelei trebuie să acceseze site-ul oficial al grupării "roş-albastre" sau site-ul www.fcsbticketing.com.

Fanii stelişti au opţiunea de a primi biletele prin curier, plătind taxele aferente, sau să le ridice de la casa de bilete numărul 30 a stadionului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Blogu' lu' Gigel... | Administrat de Gigel