Cum sa acoperiti suvitele carunte

|

Daca inca nu sunteti pregatiti sa acceptati suvitele carunte, vopsiti-le pentru a va pastra uniforma culoarea naturala a parului dvs.

  1. Consultati-va cu stilistul dvs. Aflati care sunt cele mai bune solutii de folosit acasa si tratament pentru par dupa colorare.
  2. Tineti cont de cat de mult par este incaruntit.
  3. Folositi o vopsea semipermanenta daca aveti pana la 20% par carunt. Culoarea va incepe sa se duca dupa 6-12 spalari asa ca va trebui sa va colorati parul foarte des daca va spalati parul zilnic.
  4. Optati pentru vopsele semipermanente si de durata daca aveti aproape 50% par carunt.Culoarea va dura aproximativ 24-28 spalari.
  5. Folositi o vopsea permanenta daca parul dvs este aproape tot incaruntit. Pentru a testa culoarea, taiati de la ceafa o suvita lata de 0.5 cm si lunga de 2,5 cm, lipiti-o cu banda adeziva. Amestecati o mica cantitate de vopsea urmand instructiunile de folosire si si puneti suvita in amestec. Verificati suvita imediat dupa ce a trecut cel mai scurt timp recomandat. Verificati pana cand suvita are culoarea dorita si notati cat timp a fost necesar pentru ajungerea la aceasta culoare.
  6. Alegeti culori care se potrivesc cel mai bine cu nuanta dvs naturala. Alegeti o culoare cu o nuanta mai inchisa decat culoarea dvs naturala daca aveti majoritatea parului incaruntit, pentru ca culoarea rezultata s-ar putea sa fie mai deschisa sau sa se deschida la soare. Retusati radacinile atunci cand este nevoie si vopsiti integral dupa 3 luni.
  7. Vopsiti-va parul sambata dimineata, astfel veti avea suficient timp sa va ajustati aspectul pana luni cand veti merge din nou la munca. Acordati-va timp, pentru ca s-ar putea sa vi se para un pic greu si ciudat la inceput.
  8. Puneti un prosop pe chiuveta si purtati un tricou vechi care sa se poata pata. Folositi manusi de plastic si incepeti sa va colorati parul. Urmati cu strictete instructiunile de folosire.
  9. Puneti ceasul sa sune si cititi o carte buna sau o revista in timp ce asteptati. Clatiti asa cum este indicat in instructiunile de folosire.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Blogu' lu' Gigel... | Administrat de Gigel