Cum sa treceti de la par brunet la cel blond

|

Cu totii am auzit zvonul care spune ca blondele se distreaza mai mult. Tentata sa vedeti daca este adevarat?

  1. Tineti cont de optiunile dvs. Daca aveti un par brunet deschis pana la mediu, puteti sa-l faceti blond. Daca parul dvs este brunet inchis, va trebui sa optati pentru o nuanta mai deschisa de castaniu cu suvite blonde.
  2. Alegeti o culoare care sa va puna in valoare frumusetea. Alegeti tonuri aurii si solare daca va sta bine cu culori calde, sau alegeti nuante cenusii sau bej daca va sta mai bine cu culori reci.
  3. Tineti minte ca culoarea pe care o vedeti pe cutie nu este cea care va va rezulta dvs., pentru a obtine o culoare cu doua nuante mai deschisa decat culoarea dvs naturala, alegeti o culoare cu o nuanta mai deschisa decat cea pe care o doriti. Pentru a obtine o culoare cu mai mult de 2 nuante mai deschisa, va trebui sa va decolorati parul.
  4. Faceti un tratament intensiv al parului cu cateva zile inainte de a-l colora. Inainte de vopsire spalati parul cu un sampon purificator sau cu un amestec de otet cu praf de copt.
  5. Decolorati-va parul inainte de a-l vopsi. Cu cat doriti sa obtineti o schimbare mai dramatica de culoare, cu atat mai intensa trebuie sa fie decolorarea parului dvs. Urmati cu strictete instructiunile de folosire si nu va panicati daca observati ca parul dvs capata o culoare foarte ciudata.
  6. Aplicati culoarea dorita. Pentru parul lung sau foarte cret, s-ar putea sa aveti nevoie de 2 cutii de vopsea.
  7. Pastrati o notita in care sa scrieti culoarea, modul de aplicare si timpul in care obtineti culoarea dorita.
  8. Vopsiti-va radacinile la fiecare 3-4 saptamani pentru a nu aparea nici o diferenta de culoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Blogu' lu' Gigel... | Administrat de Gigel