Cum sa controlati transpiratia

|

Transpiratia este modul in care corpul dvs isi regleaza temperatura si raspunde la stres. Dar poate de asemenea duce la mirosuri neplacute si haine umede.

  1. Folositi un produs care sa contina atat deodorant cat si antiperspirant. Deodorantul ajuta doar la controlul mirosurilor, in timp ce antiperspirantul blocheaza transpiratia.
  2. Puneti amidon de porumb sau pudra de talc pe zonele cu probleme pentru a absorbi umezeala.
  3. Imbracati-va in straturi pentru a controla temperatura, reducand nevoia corpului dvs de a transpira. Imbracati-va in culori deschise atunci cand este vremea calduroasa, de vreme ce principalul punct de control al temperaturii corpului dvs este capul dvs.
  4. Purtati materiale naturale cum ar fi lana, matasea si bumbacul pentru a permite aerului sa circule in jurul corpului dvs cu usurinta.
  5. Beti lichide multe si pastrati-va in forma. Lichidele si un corp in forma permit corpului sa-si regleze temperatura si sa reduca transpiratia.
  6. Relaxati-va pe cat posibil folosind reglarea respiratiei, meditatie sau yoga. In acest fel se poate reduce stresul, un alt declansator al transpiratiei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Blogu' lu' Gigel... | Administrat de Gigel