Cum sa tratati respiratia urat mirositoare

|

Oamenii se intorc atunci cand vorbiti cu ei? Vi se pare ca vi se ofera de prea multe ori bomboane mentolate? Cauza principala a respiratiei urat mirositoare (halitoza) este acumularea de particule de mancare in gura si a bacteriilor rezultate.

  1. Mergeti la dentist la fiecare 6 luni pentru controale si curatari pentru a nu permite acumularea de tartru si alte probleme care pot cauza respiratia urat mirositoare.
  2. Fiti atenti la consumul de alcool, cafea (si cea decofeinizata), produse dense (produse lactate sau din carne), usturoi si ceapa, si zaharuri. Toate acestea pot declansa respiratia urat mirositoare.
  3. Incercati sa respirati pe nas. Respiratia pe gura poate duca la o gura uscata, fapt care creeaza un teren de inmultire bacteriilor cauzatoare de respiratie urat mirositoare.
  4. Tineti un jurnal cu obiceiurile dvs alimentare si medicamentele pe care le luati, pentru ca si acestea pot cauza respiratia urat mirositoare. Luati cu dvs la dentist jurnalul.
  5. Spalati-va pe dinti si pe limba de 2 ori pe zi pentru a indeparta particulele de mancare si tartrul, si folositi ata dentara o data pe zi, de preferat dupa ce mancati.
  6. Incercati sa folositi apa de gura cu fluor si cu ingrediente antiseptice si un miros mentolat placut. Ajuta la protejarea dintilor dvs si aroma acopera mirosurile neplacute.
  7. Incercati sa mestecati patrunjel dupa masa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Blogu' lu' Gigel... | Administrat de Gigel