Cum sa devii un super fotograf

|

Pentru a avea succes in aceasta cariera aveti nevoie de ochi artistic, aptitudini tehnice, talent pentru a va promova si pasiune pentru munca dvs.

  1. Faceti poze pentru albumul de sfarsit de an de la liceu sau pentru un ziar studentesc, numai dupa ce ati facut un curs in acest domeniu. Va veti face o ideee cu privire la pasiunea dvs pentru acest tip de munca si in acest domeniu.
  2. Decideti ce tip de fotografii vi se potrivesc cel mai bine - cum ar fi jurnalistice, publicitare sau artistice. Cautati pe internet pentru anumite resurse si organizatii.
  3. Trebuie sa intelegeti ca va trebuie o diploma de facultate daca vreti sa fiti foto reporter sau un specialist in domenii ca medicina sau alte stiinte. Cunostintele pe care vi le veti face si experienta pe care o veti acumula din cadrul colegiului vor fi valoroase.
  4. Puneti la punct un portofoliu impresionant. Includeti fotografii excelente pe care le-ati facut - in mod special cele care au o anumita tema.
  5. Fiti deschis in a lucra ca asistent fotograf imediat dupa ce ati acumulat ceva experienta. Nu veti concura cu fotografi profesionisti ceva vreme.
  6. Realizati faptul ca mai mult de jumatate din fotografi sunt liber profesionisti. Multe reviste si institutii care folosesc fotografi nu ii angajeaza cu norma intreaga.
  7. Participati la seminarii si ateliere pentru a ramane la curent cu evolutiile tehnologice.

  • Folositi cel mai bun echipament pe care vi-l puteti permite.
  • Participati la cursuri de relatii publice si de afaceri, asta daca veti dori sa va deschideti propriul studio foto.
  • Cereti unui fotograf profesionist sa faceti practica la el la studio, asta daca nu sunteti inscris la colegiu. Dar realizati faptul ca daca practica este disponibila atunci cei care sunt inscrisi la colegiu sunt concurentii dvs.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Blogu' lu' Gigel... | Administrat de Gigel