Cum sa reduceti acneea in mod natural

|

Acneea nu doar ca reduce respectul de sine, dar de asemenea lasa si cicatrici permanente. Daca nu doriti sa folositi medicatie orala sau tratamente locale, exista si alte metode.'

  1. Spalati-va fata de cel putin de doua ori pe zi. Folositi o solutie de curatat cu un pH echilibrat fara parfumuri sau prea multi aditivi chimici.
  2. Atingeti-va fata de cat mai putine ori cu putinta si doar cand aveti mainile curate.
  3. Evitati stoarcerea cosilor. Bacteriile de pe mainile dvs sau de pe ustensile pot duce la mai multe eruptii.
  4. Faceti tratamente cu aburi o data sau de doua ori pe zi pentru a ajuta deschiderea porilor. Fierbeti apa, luati cratita de pe aragaz, puneti un prosop pe capul dvs si tineti fata deasupra cratitei. Apoi clatiti-va fata cu apa rece.
  5. Folositi uleiuri esentiale cum ar fi musetel, ienupar, lavanda si menta direct pe piele. Amestecati 10 picaturi din oricare din aceste uleiuri cu 2 linguri de ulei de soia sau migdale, si masati cateva picaturi pe piele a umeda.
  6. Incercati cu plante aromatice: echinaceea, alfalfa si alte plante.
  7. Incercati reteta urmatoare: bateti un galbenus de ou, aplicati-l cu un tampon de vata si lasati 15 minute. Sau amestecati ovaz cu miere pentru a forma o pasta si aplicati pe fata. Ovazul absoarbe uleiul in exces si mierea calmeaza pielea.
  8. Mancati o dieta bogata in fibre, cereale si legume proaspete si fructe, pentru a va pastra sanatatea corpului si a furniza elemente nutritive pentru pielea dvs. Nu va atingeti de mancare de la fast-food, cofeina si mancare sarata.
  9. Determinati ce mancare va agraveaza eruptiile de pe piele, si eliminati-le din dieta dvs.
  10. Adaugati zinc dietei dvs.
  11. Limitati expunerea la soare si reduceti stresul din viata dvs.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Blogu' lu' Gigel... | Administrat de Gigel