Un român s-a sinucis aruncându-se cu maşina în Marele Canion

|

Gheorghe Chiriac, un român în vârstă de 57 de ani care trăia în California, s-a sinucis săptămâna aceasta aruncându-se cu maşina în Marele Canion, chiar în faţa oamenilor care se aflau acolo pentru a admira priveliştea, scrie The Examiner.

Bărbatul s-a sinucis luni dimineaţă, dar poliţia locală a reuşit să identifice cadavrul abia la sfârşitul săptămânii.

Gheorghe Chiriac locuia în Apple Valley şi emigrase în America în urmă cu 30 de ani. El s-a aruncat cu maşina în Marele Canion chiar în dreptul hotelului El Tovar din parcul naţional.

Publicaţia americană mai atrage atenţia că maşina se abătuse mult de la drum şi că la locul incidentului nu exista o parapet sau o barieră de protecţie, care ar fi putut să împiedice cele întâmplate. Autorităţile au descoperit urme de cauciucuri în zona din dreptul căreia Chiriac a comis sinuciderea, indicând că maşina a fost condusă dinspre hotel, apoi a pătruns într-o zonă cu iarbă şi apoi a virat dreapta, direct în prăpastie.

Echipajele de salvare au coborât în prăpastie imediat după incident şi au localizat maşina la aproximativ 180 de metri faţă de marginea canionului. Chiriac era singur în maşină. Corpul său a fost transportat cu elicopterul până la institutul legal din Coconino. Autorităţile responsabile au stabilit că a fost vorba de o sinucidere.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Blogu' lu' Gigel... | Administrat de Gigel